Тендітна одеситка затримала грабіжника, який поцепив телефон у пенсіонера

В Одесі жінка наздогнала та затримала чоловіка, який поцупив телефон у пенсіонера. Злочин стався на очах Ганни Гричанівської, яка миттєво зреагувала і кинулася навздогін. Гарна фізична підготовка допомогла їй впоратися з чоловіком, набагато більше за неї зростом. Поліція, яка прибула на виклик була неабияк здивована, зазначають Патріоти України.

Все відбулося за лічені хвилини, розповідає пані Ганна. Вона саме гуляла з подругою в парку, як раптом почула крики. На допомогу кликав літній чоловік, у якого незнайомець вирвав телефон. “Ми з подружкою подивились одна на одну, треба допомагати не було часу для того, щоб думати”, - каже вона.

Ганна помчала за злодюжкою, який тікав до ринку, аби злитися з натовпом. Жінка наздогнала кривдника та збила його з ніг. Поцуплений телефон він вже передав поплічниці. Тож Ганна лишила затриманого на перехожих, а сама - поміж торгових рядів кинулася наздоганяти жінку. “Страху не було? На той момент не було, а потім, коли вже думала про це, то багато мені, хто почав розповідати ситуації, що крадій міг бути з ножем і все що завгодно, але на той момент, я про це не думала”, - переконує Ганна.

Все вдалося тож далі вона однією рукою тримала крадія, а іншою - викликала копів. Патрульні прибули на місце за хвилини і були неабияк здивовані, що злочинці вже затримані. “Цивільна особа проявила свою громадську позицію і правову свідомість насправді, що в Одесі дуже рідко трапляється. Все таки війна внесла свої корективи і суспільство змінюється в кращий бік”, - переконаний начальник Управління патрульної поліції Дмитро Хмарук.

Зловмиснику, в якого це не перший злочин, за крадіжку під час воєнного стану загрожує до 8 років позбавлення волі, поплічниця відбулася адмінштрафом. Саму ж Ганну за хоробрість і небайдужість копи нагородили.

Джерело: ТСН.ua

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...