Тенісист Стаховський, який захищає Україну на фронті, відреагував на ліквідацію депутата-зрадника Іллі Киви

СБУ під час спецоперації ліквідувала колаборанта і пропагандиста Іллю Киву. У ГУР підтвердили його загибель. Колишній український тенісист, який нині воює в ЗСУ, Сергій Стаховський у своєму Instagram в stories прокоментував смерть екснардепа-зрадника Киви, якого, як повідомляють пропагандистські Telegram-канали, знайшли «закривавленим» з раною в голові, передають Патріоти України.

«А я ж казав…», — написав Стаховський.

Instagram Стаховського

Перед початком повномасштабної війни Росії проти України Ілля Кива втік в Іспанію. Він почав відвідувати ефіри російських пропагандистів у Москві, де активно поширював фейки про Україну та кремлівську пропаганду. Кива також запросив «політичний притулок» і громадянство в країни-агресора.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...