Тепер боїться завагітніти вдруге: Жінка народила дитину і перестала відчувати біль (фото)

24-річна Емілі Медлі мала нормальний больовий поріг до народження Алфі в 2015 році, але після цього вона буквально перестала відчувати біль. Про це повідомляє The Mirror, передають Патріоти України.

За словами жінки, у неї почалися перейми в листопаді 2015 року, але вона й гадки не мала, що це відбувається.

Коли вранці вона приїхала в лікарню на плановий огляд, медсестри були вражені, виявивши, що у неї розширення вже 8 см. Незважаючи на те, що Емілі бачила скорочення на екрані, болю не було. Це її дуже вразило, адже раніше вона погано переносила біль.

З тих пір жінка не відчувала дискомфорту, незважаючи на те, що в аварії зламала палець на нозі і обпекла руку.

"Я ніколи не була у лікарів, щоб дізнатися, чому я не відчуваю болю", - сказала Емілі, зазначивши, що тепер боїться народжувати вдруге, оскільки побоюється, що пологи можуть "виправити" її незвичайний стан.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...