Тепер "будуватиме стосунки" з тюремниками: У Греції жінка влаштовувала підпали лісу, щоб пофліртувати з пожежниками

44-річну палійку з Триполі (Греція) було засуджено до 36 місяців тюремного ув'язнення та штрафу в розмірі 1000 євро. Жінку заарештували, оскільки вона навмисно і неодноразово влаштовувала пожежі. Про це пише Greek Reporter, інформують Патріоти України.

Небезпечне захоплення жінки призвело до виникнення двох лісових пожеж. Місцевий пожежний департамент повідомив у своїй заяві, що ймовірна винуватиця пожеж була заарештована 26 серпня 2024 року, слідчими поліцейського департаменту Триполі. Зазначається, що жінка є громадянкою Греції та несе відповідальність за умисні підпали.

Пізніше стало відомо, що вона влаштувала пожежу, бо сподівалася пофліртувати з пожежниками, які кинуться гасити полум'я. Жінка хотіла познайомитися з чоловіком у формі. Той факт, що підозрювана була присутня на двох останніх пожежах у Триполі, викликав підозри в пожежної служби.

Слід зазначити, що внаслідок цих пожеж постраждали лише невеликі ділянки землі, оскільки рятувальники відреагували на них оперативно.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...