Тепер чекає кара за "злочин": Зірку серіалу "Інтерни" звинуватили в "дискредитації російської армії"

У Росії на актрису Христину Асмус, яка прославилася роллю в серіалі "Інтерни", склали адміністративний протокол за те, що вона нібито "дискредитувала російських військових". Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

У протоколі йдеться про те, що Асмус "розмістила текстову публікацію в соціальній мережі, спрямовану на негативне ставлення до проведеної військової операції". Однак про яку саме публікацію йдеться - не уточнюється.

Можливо, це пов'язано з її публікацією в Instagram від 24 лютого 2022 року, де було сказано: "Страх і біль. Молю, зупиніть все це. Ні війні".

Відповідно до санкції статті, Асмус може заплатити штраф від 30 до 50 тисяч рублів (18-30 тисяч гривень).

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...