Тепер чемпіону це видається не лише підлим, але і смішним: Усик розповів, про пропозиції за здачу бою і назвав суму (відео)

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) розповів, що на аматорському чемпіонаті світу з боксу в Баку в 2011 році його намагалися переконати здати бій за 300 тисяч євро, зазначають Патріоти України.

Тоді суперником майбутнього володаря олімпійського "золота" був Азербайджанський боксер, чемпіон Європи Теймур Мамедов.

"Чи правда, що перед фінальним поєдинком чемпіонату світу, що відбувся в Баку в 2011 році, мене намагалися підкупом змусити програти представнику Азербайджану Теймуру Мамедову? Так, мені запропонували € 300 тисяч напевно, це були місцеві хлопці. До мене прийшов чоловік і сказав, що пропонують саме таку суму. Я не погодився.

Чи мобілізувало мене це перед фіналом? Я думав, що тепер € 300 тис можна розділити між трьома суддями і тоді вони будуть виконувати свою брудну роботу. Велика арена, серед глядачів - президент Азербайджану. Я вийшов на ринг з думкою, що треба дуже сильно бити. Слава богу, їм не вдалося", - сказав Усик в інтерв'ю виданню Przeglad Sportowy.

Відео бою Усик - Мамедов на чемпіонаті світу 2011 року:

Усик і Мамедов також могли битися один з одним і у вирішальному поєдинку Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, де український боксер став чемпіоном, але тоді азербайджанець програв у півфіналі Клементе Руссо з Італії і задовольнявся "бронзою".


"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...