Тепер дівчинці страшно: Блогер di rubens після гучного скандалу через любов до РФ звернулася до Авакова (відео)

Київська блогерка di.Rubens (Таїсія Онацька (Маламан), яка потрапила у скандал, коли в популярному шоу вибрала між Росією і Україною країну-агресора, звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням захистити її. Відеозвернення вона опублікувала 21 січня у своєму акаунті в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Я прошу вашого захисту", - сказала Маламан. За її словами, вже восьмий день вона нібито "щодня отримує шквал ненависті і погроз про фізичну розправу".

Di.rubens поскаржилася, що її особисті дані були розміщені в мережі "на допомогу тим, хто бажає моєї смерті", – сказала вона.

Дівчина стверджує, що погрози надходять також її рідним.

"А сьогодні мене попередили про те, що у мене залишилася доба", - заявила вона.

Блогерка попросила міністра взяти справу під особистий контроль.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...