Тепер доведеться сидіти: У Києві злодій скоїв безглузду крадіжку і потрапив до рук поліції

Зовсім недавно чоловік скоїв аналогічний злочин, але суд відпустив його під особисте зобов'язання.

Працівники столичної поліції затримали чоловіка, який скоїв крадіжку в супермаркеті - за словами очевидців, він вкрав кілька пляшок шампуню. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України.

Зовсім недавно чоловік скоїв аналогічний злочин, але суд відпустив його під особисте зобов'язання. Цього разу інцидент стався в супермаркеті на проспекті Правди, де відвідувач намагався викрасти товар. Його зловив охоронець, який викликав на місце поліцію.

В ході обшуку у чоловіка поліцейські вилучили побутову хімію, за яку той не розрахувався. Затриманим виявився 42-річний місцевий житель, який раніше був судимий за розбійний напад і збут наркотичних речовин. Затриманому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...