Тепер гола: У Києві знову помітили дивну дівчину посеред траси (фото)

Дівчина, яку днями бачили в Києві лежачою посеред проїжджої частини, повернулася до свого "заняття". Однак цього разу її помітили без одягу. Фото очевидців опублікував "Київ Оперативний".

"Продовження пригод божевільних у Києві. Знову Гідропарк. Цього разу вона вже оголена. І всім нормально, ніхто не забирає на лікування", - пише Telegram-канал.

Хто ця дівчина і з якої причини вона так вчиняє, невідомо. У коментарях користувачі соцмереж припускають, що вона може вживати наркотичні речовини, а також що їй може бути потрібна допомога, зокрема й медична.

Водночас користувачі-водії скаржаться, що своєю поведінкою дівчина заважає дорожньому руху і може спровокувати аварію.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...