"Тепер я став забобонним": Чоловік викопав у лісі "пляшку відьми" і пошкодував про жахливу знахідку (фото)

Англієць Кріс Ленгстон знайшов у лісі неподалік свого будинку артефакт, який точно не прикрасить поличку у вітальні. Замість цього батько трьох дітей боїться, що розкопав старе прокляття. Ленгстон гуляв з металошукачем і знайшов купу замшілого розбитого посуду, повідомляють Патріоти України із посиланням на Metro.

Чим довше чоловік розглядав знахідку, тим страшніше йому ставало. Вишенькою на торті став вікторіанський аптекарський флакон із зубом і пучком людського волосся.

"Верхній шар був приблизно 1900-1910 року, оскільки на поверхні лежали пам'ятні чашки і речі. Потім я знайшов зламану голову ляльки, яка сама по собі була жахливою і датувалася 1900 роком. А потім я копав, і ця пляшка вилізла назовні. Я подумав: "Що це всередині?" Тоді побачив зуб, - розповів Ленгстон. - Отже, я провів невелике дослідження в Інтернеті і виявив, що це була "відьмина пляшка", яка може датуватися 1860 роком".

Чоловік дізнався, що пляшки наповнювали такими речами ще у 1600-х роках, щоб заклинання і прокляття не потрапляли до будинків. Люди вірили, що зберігання предметів, які пов'язують домовласника з майном, успішно запобігають проникненню злих сил.

"Я повернувся наступного дня і помістив флакон поруч із тим місцем, де я його знайшов. Я злегка закопав його, щоб уникнути поганих чар. Найдивніше, що я ніколи не вірив у щось подібне. Але я не хочу ризикувати, - сказав Ленгстон. - Так, я перетворився на забобонну людину. Мене це все трохи налякало".

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...