"Тепер її не впізнати": Британка розповіла, як схудла на 101 кг (фото до і після)

Англійка скинула за півтора роки 101 кг зайвої ваги, після того як змінила звички харчування та розпочала фізичні тренування, передають Патріоти України.

Мати двох дітей Анджела Снегг скинула 101 кілограм за період з січня 2019 року по липень 2020-го. Жінка почала набирати вагу, коли завагітніла первістком у 2011 році.

З часом неправильне харчування увійшло в Анджели у звичку - вона купувала фастфуд щонайменше тричі на тиждень, щодня випивала пляшку вина.

У червні 2018 року Снегг розлучилася з партнером, який знущався з її зайвої ваги. За два місяця Анджела почала зустрічатися зі своїм сусідом Гері. На відміну від свого попередника, Гері морально підтримував Снегг та допоміг їй відновити впевненість у собі.

У січні 2019 роки жінка важила 203 кг, тому вирішила схуднути. Почала відвідувати спортзал шість разів на тиждень, змінила звички харчування. Раніше Анджела щоранку їла англійський сніданок, на обід - локшину швидкого приготування, шість шматків тосту і чіпси, на вечерю - фастфуд. Тепер її харчування складається з одного тосту з борошна твердих сортів пшениці й помідорів на сніданок, французького супу на обід, та на вечерю - м'яса чи риби з овочами або салату.

За три місяці Анджела схудла на 57 кг, а в липні 2020 року її результат склав мінус 101 кг. Британка продовжує тренуватися і навіть почала вчитися на персонального тренера.

"У липні 2020 року Гері зробив мені пропозицію. Я змінила не тільки своє життя, а й життя моїх дітей на краще. Я ніколи не думала, що зустріну когось, хто буде так мене підтримувати і давати стільки впевненості в собі", - сказала Снегг.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...