Тепер йому не до жартів: Хлопець вирішив прославитися і облизав унітаз для Corona Challenge (відео)

Імовірність, що блогер підхопив Covid-19 саме з унітазу, доволі мала, так як про свій діагноз з лікарняного ліжка він повідомив вже два дні по тому.

Користувач сервісу TikTok вирішив прославитися і взяв участь у новому Coronavirus Сhallenge - його учасники заперечують існування вірусу Covid-19 і демонструють це облизуванням унітазів на камеру. Очевидно, щось пішло не за планом, так як тепер блогер хворий на "неіснуючий" коронавірус, і йому вже не до хайпу в мережі, передають Патріоти України.

Онлайн-челендж стартував у соцмережах і на TikTok 14 березня. Засновниками стали популярні блогери Кемерон Хонг та Ава Луїза, які зробили флешмоб популярним у лічені години. Його учасники облизують унітази в громадських місцях з метою довести, що епідемія коронавіруса - нібито черговий великий фейк.

Минулого тижня до руху вирішив приєднатися і користувач з ніком Larz з Каліфорнії (США). 20 березня блогер опублікував свій ролик у Твіттер і на TikTok, підписавши його "Поширюйте інформацію про коронавірус". У підсумку так і не ясно, переміг в цьому челленджі хлопець чи програв, але коронавірус таки існує. Тепер не тільки в світі, але й в його тілі.

Імовірність, що блогер підхопив Covid-19 саме з унітазу, доволі мала, так як про свій діагноз з лікарняного ліжка він повідомив вже два дні по тому (як відомо, інкубаційний період коронавіруса становить 14 днів). Але фоловери хлопця впевнені, що це карма, з якою краще не жартувати.

Розповівши про діагноз з-під крапельниці, блогер закрив свій аккаунт. Очевидно, через критики, адже мало хто висловив йому співчуття. Скріншот встигли зробити журналісти британського Daily Mail.

"Це природний відбір, народ. Нема чому тут співчувати", "За що боровся...", "Так челлендж успішний чи навпаки? Як це працює?" - почали дискутувати в Твіттер. Незабаром після звісток про захворювання, блогер став зіркою британського ранкового шоу "Доброго ранку" з Пірсом Морганом. Розповівши історію хлопця, ведучий назвав його "мерзотником", якого покарала карма.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...