Тепер на захисті України: Вилучений російський ЗРК передали ЗСУ (відео)

Міноборони України передали вилучений у росіян зенітно-ракетний комплекс С-125 "Печора", повідомляють Патріоти України.

"Слідством установлено, що у період 2007-2010-х службові особи ВАТ "Рособоронекспорт" (Російська Федерація), за попередньою змовою з іншими особами вчинили незаконне переміщення через митний кордон України зенітно-ракетного комплексу С-125 "Печора" разом із 36 зенітними ракетами класу "земля-повітря" 5В27Д, у повному бойовому оснащені, разом із супутнім обладнанням та іншим озброєнням", – інформують у ГПУ.

Зенітно-ракетний комплекс С-125 "Печора" росіяни планували поставити в Еритрею, до якої Рада Ббезпеки ООН ввела ембарго.

Озброєння співробітники Головного слідчого управління Служби безпеки України та Департаменту контррозвідки СБУ виявили у складському приміщенні у Миколаєві.

У Сумах співробітники СБУ викрили проросійського агітатора.

Зловмисник поширював антиукраїнські матеріали в мережі, повідомляє СБУ.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...