Тепер намагається робити це щодня: Дантес назвав свою головну помилку до повномасштабної війни (відео)

Відомий український співак Володимир Дантес під час телепрем'єри пісні "Обійми" зізнався у головній помилці минулого. На питання ведучих "Сніданку з 1+1", яких помилок Дантес припускався до 24 лютого, він зізнається, що рідко телефонував мамі, проте тепер бажає це робити щодня, передають Патріоти України.

Також артист розповів, що перші півтора місяця з початку повномасштабної війни натхнення для нової творчості не мав. Доленосною стала одна з розмов співака разом з викладачкою української мови Юлією Зарембою, яка сказала фрази, що лягли в основу тексту пісні.

"Ми розмовляли, я сказав, що хочу розмовляти українською, але боюсь переходити, переживаю. А я почув від неї "не бійся перейти", "не бійся помилок". І подумав: прикольні рядки. Взяв гітару, почав писати і воно пішло", - поділився знаменитість. Так і з'явилася пісня "Обійми".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...