Тепер намагається "відмитись": У скандалі зі зґвалтуваннями дівчат на алковечірках "засвітився" футболіст (фото)

2 лютого в ЗМІ з'явилася інформація, що одним з учасників алковечірок з дівчатами "у відключці" і знущаннями з них став український футболіст - колишній нападник тернопільської "Ниви" Магомед Мемешев. Про це повідомляє Fanday.netЮ, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, він зіграв за "Ниву" всього два матчі у 2021 році, вийшовши на заміну, провівши в цілому п'ять хвилин. В інших іграх він був в запасі або не потрапляв в заявку.

"Нічого про нього як про людину сказати не можу. У колективі він поводився нормально, нічим не виділявся, але був хлопцем з характером, тому що має східну кров", - розповів Fanday.net директор "Ниви" Андрій Тихий. Журналістам вдалося вирахувати футболіста за поширеним у мережі фото, на якому він красувався з повісткою.

Скандал з алковечірками в Києві

Напередодні в мережі з'явилися відео, на якому група хлопців споює молодих дівчат, а потім гвалтує їх у напівсвідомому стані на камеру. Після розголосу цих історій в мережі за справу взялася поліція.

Правоохоронці прийшли з обшуками до хлопців, їхні імена вже встановили, частині з них роздали повістки, двом - вручили підозри. Останнім світить до 7 років за ґратами.

Як з'ясувалося, скандальні блогери родом з Івано-Франківська і нещодавно переїхали до столиці. Вони накачували дівчат алкоголем і Ксанаксом, а потім знущалися з них.

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...