"Тепер не турбують": Бійці ЗСУ показали, як розгромили точку терористів "ЛНР" (відео)

Воїни 54-ї ОМБр Збройних сил України і бойова група К-2 знищили позицію російсько-окупаційних військ у Луганській області, повідомляють Патріоти України.

Вона розташовувалася в районі селища Золоте. Відео удару по точці загарбників опублікував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

Захисник України уточнив, що окупанти, які перебувають на зазначеній точці, систематично провокували воїнів ООС обстрілами з різних видів озброєння, в більшості випадків заборонених Мінськими домовленостями. Однак воїни ЗСУ дали потужну відсіч російським агресорам.

"Для толерантів і ватрушок, які хочуть написати про будинки і мирних жителів. Ці приміщення вже давно зайняли окупаційні війська, вигнавши людей і зробивши позиції, окопи, бліндажі і траншеї просто між будинками. Звідки і робили обстріли не тільки підрозділів ООС, а й прилеглих населених пунктів для дискредитації ЗСУ", — написав Штефан.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...