Тепер постане перед судом: Ексфутболіст київського "Динамо" влаштував бійку на АЗС, бо не хотів стояти у черзі

Клебер

Ексфорвард київського Динамо Клебер постане перед судом. Як повідомляє видання R7, бразильця підозрюють у нападі на двох співробітників АЗС.

40-річний Клебер приїхав на заправку, де також розташований цілодобовий магазин. Там була велика черга, що не сподобалось футболістові, адже він поспішав. Через це запальний улюбленець публіки почав нападати на співробітників заправної станції.

Одного ексфутболіст загнав у кут і штовхав, а іншого вдарив в обличчя. Потерпілі вже подали заяву в поліцію. Видання зазначає, що дізнавшись, номер автомобіля, на якому Клебер приїхав, вдалося з'ясувати, що машина орендована.

Примітно, що екс-гравець українського клубу є постійним клієнтом цієї АЗС, адже вона розташована поруч з його будинком і співробітники вже бояться, що їм захочуть помститися.

Також варто сказати, що Клебер уже мав проблеми із законом через несплату аліментів своїй доньці на суму понад 117 тисяч бразильських реалів.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...