Тепер світить тюрма: Троє українців виманювали гроші в літніх поляків

У Польщі троє громадян України виманювали гроші в літніх людей методом "на внука". Їх затримали на території двох воєводств - Західнопоморського і Великопольського, повідомляють Патріоти України.

Як передає "Польське радіо", жертви українців заплатили їм понад 90 тисяч злотих. Більшу частину цієї суми - понад 50 тисяч - 22-річний і 31-річний зловмисники виманили у двох мешканок Замостя. Місцевий комісар Воєводської комендатури каже, що вони можуть бути причетними до шахрайства й в інших містах.

"Обидва вони разом із третім чоловіком віком 29 років на території міста Томашув-Любельський виманювали гроші у мешканки цього міста. Жінка заплатила чоловікам 14 тисяч злотих. Інша жінка, пенсіонерка з міста Янув-Підляський заплатила 24 тисячі злотих. Чоловіків підозрюють у злочинах на території міста Кошалін, де вони виманили у мешканки 17 тисяч злотих", - розповідає комісар Анна Камоля з Воєводської комендатури Поліції в Любліні.

Ба більше, ще одного українця підозрюють у зберігання наркотиків. Усім затриманим загрожує ув'язнення на строк до восьми років.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...