Тепер світить в'язниця: На Черкащині п'яний молодик спалив український прапор (фото)

На Черкащині затримали молодика за підозрою в спаленні державного прапора України. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Про інцидент, що стався в селі Петрушки, правоохоронцям повідомили 9 серпня. Там зник державний прапор з будівлі старостату. "За допомогою громадськості правоохоронці з'ясували, що подія сталася в ніч з 7 на 8 серпня. Попередньо відомо, що хлопець, відпочиваючи у компанії та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння раптово зняв державний прапор України з адмінбудівлі, викинув на землю та підпалив його. Правопорушника та його місцеперебування встановили. Ним виявився мешканець села Глушки - 2002 року народження", - йдеться у повідомленні.

Вандала затримали й доставили до відділку поліції для з'ясування обставин інциденту. За фактом було розпочало кримінальне провадження за статтею про наругу над державними символами Кримінального кодексу України.

Затриманому мають намір оголосити про підозру. Йому загрожує штраф від 1 до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...