Тепер там є спальня, вітальня і система опалення: Підліток посварився із батьками та вирив собі землянку (фото, відео)

​Підліток з іспанського міста Аліканте після сварки з батьками вирив собі невелику схованку в саду, і за шість років перетворив скромну землянку на повноцінну квартиру.

У 2015 році 14-річний Андрес Канто розсердився на маму й тата, взяв кірку свого діда та відправився на задній двір сімейного дому. Тоді він ще не зовсім розумів, що збирається робити, повідомляють Патріоти України із посиланням на ABC 30 St. Louis.

"Мої батьки хотіли, щоб я переодягнувся у піджак та поїхав з ними в село, але я хотів вдягнути спортивний костюм, щоб байдикувати на природі. Вони сказали, що я не можу вийти з дому у такому вигляді, а я відповів: "Не турбуйтеся, я можу сам себе розважити", - а потім підійшов до задньої частини маєтку та почав копати яму", - згадує Андрес.

Помирившись з батьками, хлопець не переставав копати і з часом розкопки перетворилися на хобі. Сьогодні Канто вже 20, і його підземна печера виглядає, як повноцінне житло зі спальнею та вітальнею. У квартирі також є система опалення, Wi-Fi, який роздається з мобільного телефону, і музична система.

"Це здорово, у мене є все, що мені потрібно. Працювати тут може бути утомливо, так як волого і мало повітря. Але у мене з'явилася власна мотивація продовжувати копати щодня", - говорить хлопець.

Проект обійшовся Андресу всього у 60 доларів, так як більшість будівельних матеріалів, які він використовував, були дешевші, ніж він планував.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...