Тепер тільки для обраних: У метрополітені Києва назвали суворі обмеження, які діятимуть для пасажирів з 5 квітня

У Києві з 5 квітня, у зв'язку з новими карантинними обмеженнями, вхід в метро буде дозволений тільки за спеціальними перепустками, заявила заступник начальника столичного метрополітену Наталія Макогон.

Як підкреслила вона в ефірі каналу Україна 24, за графіком метро функціонуватиме у звичайному режимі.

Вона уточнила, що станції київського метрополітену будуть відкриватися і закриватися за існуючим графіком, а також не буде скорочено кількість поїздів на лініях.

"У нас ходитимуть потяги так, як і сьогодні ходять, але людей пускатимуть виключно по спецпперепустках. Контролювати будуть поліцейські і чергові по станції, на входах перевірятимуть перепустки", - зазначила Макогон.

Вона підкреслила, що спеціальну перепустку на транспорт не можна придбати, їх видають на підприємствах критичної інфраструктури своїм співробітникам.

За її словами, прохід в метро за спеціальними перепустками не звільняє від необхідності оплати за проїзд.

"Закликаю заздалегідь підготувати засоби оплати проїзду і користуватися безконтактними способами оплати-банківська карта, карта киянина і Kyiv Smart Card", - додала Макогон.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...