"Тепер у мене є син": Популярна реперка таємно народила первістка (фото)

У 2012 році уродженка Австралії стала першою дівчиною і першим неамериканським білим репером, що з'явилися на XXL's annual Top 10 Freshman - рейтингу найбільш «гарячих» реперів.

Іггі Азалія. Фото: соцмережі.

Популярна Іггі Азалія (справжнє її ім'я Аметист Амелія Келлі) таємно народила первістка. Про свою вагітність реперша офіційно не повідомляла і чутки про неї до сих пір не підтверджувала, передають Патріоти України.

"У мене є син. Я чекала слушної нагоди, щоб розповісти про це... Я хочу, щоб його життя було приватним, але хотіла дати зрозуміти, що саме його існування не є секретом, і люблю його так, що це не передати словами», - повідомила Іггі Азалія в Instagram.
Ім'я дитини, дату народження, а також особистість її батька Іггі розкривати не стала. Проте швидше за все це 23-річний американський репер Playboi Carti, з яким у неї роман з осені 2018-го року. Рік тому навіть з'явилися чутки про їх заручини.
У числі попередніх бойфрендів Іггі були репер A $ AP Rocky і баскетболіст Нік Янг - кузен репера Кендрика Ламара. Іггі Азалія отримала визнання після того, як виклала на YouTube відео на скандальні пісні «Pu $$ y» і «Two Times». У 2012 році уродженка Австралії стала першою дівчиною і першим неамериканським білим репером, що з'явилися на XXL's annual Top 10 Freshman - рейтингу найбільш «гарячих» реперів.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...