Тепер усі знають, що бачить жертва хижачки: Левиця накинулася на камеру та з'їла її (відео з пащі)

Фотограф Гаррі Влахос побував на сафарі в Національному парку Південна Луангва у Замбії та показав у мережі, що бачить жертва, яка потрапила в зуби до голодної левиці, передають Патріоти України.

Так, хлопець встановив камеру GoPro, яку атакувала хижачка. Як стало відомо, коли левиця знайшла незрозумілий для неї предмет, вона схопила зубами камеру та пішла до своїх родичів.

У підсумку маленькі левенята почали пускати слину на апарат і, мабуть, думали його з'їсти. Але пізніше втратили інтерес і почали займатися іншим.

У цей момент фотограф чекав, коли леви підуть з галявини, щоб забрати камеру. Влахос зазначив, що завдяки зйомці тепер усі знають, що бачить жертва, якщо потрапляє в зуби до голодної хижачки.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...