"Хотіла кинути телефон у заступника Венедіктової": У ДБР озвучили власну версію побиття "людьми в чорному" Тетяни Чорновол. Екс-нардепці "шиють" кримінальну справу (відео)

Отже перше з 2014 року публічне побиття "копами" суспільного діяча відбулось. Розпочато досудове розслідування за фактом можливого порушення громадського порядку з мотивів "явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю".

У ДБР заявили, що народний депутат VIII скликання через паркан з колючим дротом проникла на територію відомства, яка охороняється. Про це повідомляє прес-служба ДБР, передають Патріоти України.

У відомстві заявили, що після цього колишня депутат зайшла в актовий зал, де проходив брифінг першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон.

Екс-нардепку вивели із залу проведення брифінгу, попри те, що вона чинила опір правоохоронцям. Як випливає з відео 5 каналу, мова йде про експредставницю Народного фронту Тетяну Чорновол. «Мені ногу пошкодили», — сказала вона.

У разі доведення провини екс-депутату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Розпочато досудове розслідування за фактом можливого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, пов’язаного з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії зазначеної особи (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України).


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...