Тепер загримить за грати: В Одесі турист на пляжі не хотів платити за шезлонг і проломив череп продавцеві

Поліцейські затримали 37-річного жителя Черкащини, який на узбережжі Одеси проломив череп працівнику розважального закладу - той здавав в оренду шезлонги. Про це повідомляє Одеське районне управління поліції №1, зазначають Патріоти України.

"Не бажаючи розраховуватись за оренду шезлонгу, нетверезий відпочивальник розпочав із чоловіком сварку, а коли забракло слів - пустив у хід кулаки. В ході сутички зловмисник ударив потерпілого по голові дерев'яною палицею, зламавши тому череп", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, нападник з місця злочину втік, однак поліцейським вдалося його розшукати в середмісті. За умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку оголосили підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу його забрали в ізолятор тимчасового тримання. Тепер нападнику загрожує від п'яти до восьми років в'язниці.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....