Тепер зрозуміло, чому відмовився від поєдинку: Американський промоутер назвав гонорар Усика за бій із Ф’юрі

Бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі зірвано. І він починає обростати новими чутками. Наприклад, відомий американський промоутер Боб Арум назвав суму, яку Усик міг заробити за поєдинок із Ф’юрі, передають Патріоти України.

За словами Арума, гонорар українця міг становити близько 20 млн доларів. Але у нього була щедріша пропозиція, тому команда Усика і вийшла з переговорів. Мовляв, їм не вигідно було проводити поєдинок у Лондоні.

"Угода щодо бою з Ф'юрі в Лондоні практично гарантувала Усику гонорар у розмірі майже 20 мільйонів доларів. Але перед цим Усик вів переговори з представниками Саудівської Аравії, які були зацікавлені в організації цього поєдинку, проте лише взимку. Вони погодились заплатити Олександру 60 мільйонів доларів.

Тож не можна звинувачувати Усика в тому, що він був розчарований гонораром у 15-20 мільйонів доларів. Ні, така людська натура", - сказав Арум в інтерв'ю Стіву Кіму.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...