Теперішнє "бабине літо" буде занадто коротким: Україну атакує арктичне повітря із заморозками до -7°C

Погода в Україні сильно зіпсується з приходом арктичного повітря, яке охопить країну наприкінці тижня - місцями температура знизиться до -7°C. Однак тепло ще повернеться. За прогнозом Наталки Діденко, різко похолодає в країні в суботу 23 жовтня, проте не всюди. А 24-25-го холодне повітря охопить вже всю країну, зазначають Патріоти України.

"У суботу холодне повітря арктичного походження почне давити, посуне похолодання, лише на сході, півдні та на значній частині території центральних областей 23-го жовтня ще побуде тепла погода. А вже у неділю-понеділок в більшості областей України вночі відновляться "мінуси", а протягом дня ледь жеврітимуть +5+11 градусів", - прогнозує Діденко.

Що буде з погодою завтра?

В п'ятницю синоптик прогнозує найтепліший день у найближчій перспективі, очікується +14+20 градусів. Окрім заходу, куди вже зайде порція холодного повітря - тут буде +10+16.

Опадів суттєвих не очікується, проте місцями пройде невеликий дощ на Прикарпатті.

"Затримається рвучкий вітер у багатьох областях України, обережно!" - попередила синоптик.

Прогноз для Києва на 22 жовтня

У Києві 22-го жовтня передбачається тепла погода з максимальною температурою повітря +16+17 градусів. Проте західний вітер буде сильним, поривчастим. А от дощі малоймовірні.

Синоптики Українського гідрометцентру прогнозують, що похолодання затримається і у вівторок, 26 жовтня. Цієї ночі на сході можливі морози до -7 градусів.

Нижче дивіться прогноз гідрометцентру на картах на найближчі п'ять днів.

Погода в Україні, прогноз з 22 по 26 жовтня (meteo.gov.ua)

Потепління повернеться наприкінці жовтня

За прогнозом Наталки Діденко, 27-29 жовтня в Україну повернеться потепління.

Синоптики Gismeteo, судячи за прогнозом для Києва, підтверджують, що кінець жовтня порадує нас теплом.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...