Тепла поки не буде? Синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні

У четвер, 28 березня, на українців чекає тепла погода. Повітря вдень прогріється до +12...+18 градусів, а після незначного п'ятничного похолодання вихідні знову потішать теплом, передають Патріоти України.

Завтрашній день буде вітряним, однак окрім західних регіонів дощі малоймовірні. Такий прогноз дала синоптикиня Наталка Діденко.

"Четвер буде в Україні теплим! Температура повітря 28-го березня становитиме +12+18 градусів, в Криму до +20+22 градусів. Опади малоймовірні у більшості областей України, лише в західних областях атмосферний фронт зумовить дощі", – зазначила вона.

Окрім того на 28 березня Діденко прогнозує сильний південно-східний вітер, подекуди зі штормовими поривами до 15-22 м/с, дещо слабшим і помірнішим він очікується на сході країни.

Що стосується погоди у столиці, то четвер у Києві буде сонячним, сухим, вітряним та теплим, з температурою вдень до +15 градусів. Наступного дня, 29 березня, повітря похолоднішає до +10...+12 градусів, можливий невеликий дощ. Вихідні ж знову будуть сухими та сонячними, з +17+19 у суботу, 30 березня, та +19+22 – у неділю, 31 березня.

"Найближчим часом в Україні очікується тепла погода, хіба що 3-4 квітня завітає коротеньке похолодання, потім – знову буде тепло", – запевнила Діденко.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...