Тепло боротиметься з морозами: Синоптики уточнили для України прогноз погоди на 17 лютого

​Фіксуватимуться температурні перепади: від -14° вночі на Сході до +11° вдень на Одещині

Тепло на Півдні, морози на Сході: прогноз погоди на 17 лютого фото 1

У п’ятницю, 17 лютого, очікується хмарна погода. Невеликий мокрий сніг докучатиме мешканцям лише окремих регіонів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг, в західних областях можливий мокрий сніг та дощ. У Карпатах, на сході та північному сході країни на дорогах подекуди очікується ожеледиця.

Вітер пануватиме південно-східний з переходом на західний, 5-10 м/с.

Температура на Лівобережжі вночі опуститься до 5-10° морозу, у східних областях до 14° морозу. На решті території вночі очікується від 1° тепла до 4°морозу.

Вдень у східних регіонах фіксуватиметься 0-5° морозу; на півдні, у Львівській та Волинській областях потеплішає до +3-8°, а на Одещині очікують до 11° тепла. На решті території денна температура складатиме 1-6° тепла.

У Києві та області 17 лютого буде хмарно. Істотних опадів не очікується. Втім подекуди вдень можна буде спостерігати невеликий мокрий сніг.

Швидкість західного вітру становитиме 5-10 м/с.

Вночі на території області температура складатиме від 1° тепла до 4° морозу, а вдень 1-6° тепла. У Києві вночі обіцяють 0-2° морозу, а вдень – 2-4° тепла.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...