Тепло і штормовий вітер: Синоптик розповіла, коли українцям чекати "сюрпризів"

У середу, 25 березня, частину України накриє антициклон "Юрген", який визначає суху, переважно сонячну погоду. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Погода на території країни очікується суха, проте вітряна. Так як малоактивний атмосферний фронт трохи зачепить південну частину України, то там пориви вітру можуть досягати штормових.

Температура повітря найближчої ночі очікується -1...-7 градусів. 25 березня вдень вже трохи тепліше: буде +3...+8, на півдні до +11 градусів.

У Києві в середу буде сухо, сонячно, вночі з морозом до -3 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6 градусів. За прогнозами синоптика, в подальшому температура повітря піде вгору і вихідні вона досягне +11...+17 градусів.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...