Тепло повертається: Синоптик розповіла про погоду в Україні до Благовіщення

У п'ятницю, 3 квітня, повітря в Україні прогріється до плюс 10-16 градусів, потім знову трохи похолодає, а справжнє весняне тепло прийде на Благовіщення - 7 квітня. Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її прогнозом, 4-5 квітня холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline принесе в Україну чергове похолодання. Однак, воно буде короткочасним.

"Уже з вівторка (7 квітня, - Апостроф), як раз на Благовіщення, в Україну просто повалить справжнє тепло, повітря в середині тижня прогріється до +14 +21 градуса", - порадувала прогнозом Діденко.

Вона уточнила, що опадів у найближчі дні в Україні не очікується. Винятком можуть стати західні області і Харківщина, де можливі невеликі періодичні дощі. 5 квітня в Україні прогнозується поривчастий, до сильного, вітер.

У Києві 4-5 квітня вночі прогнозується 0-2 градуси морозу, вдень буде не вище плюс 10 градусів, вітер.

"А ось на Благовіщення вже підуть до нас справжні квітневі градуси, в столиці протягом наступного тижня потеплішає до +16 + 20-ти", - пише синоптик.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...