Тепло та сонце потроху перемагають холод та дощ: Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 23 квітня

У неділю, 23 квітня, погода в Україні буде хмарною з проясненнями. У деяких регіонах піде невеликий дощ. Температура повітря в країні коливатиметься від 0° вночі до 20° вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозами синоптиків, у східних областях, вдень і в південній частині, на Дніпропетровщині, в Карпатах та прикарпатських областях піде невеликий дощ. На решті території – без істотних опадів.

У центральних і південних областях вночі та вранці місцями спостерігатиметься туман.

Вітер подме змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 3-8° тепла, вдень прогріється до 13-18°. На Закарпатті, Львівщині та Одещині – до 20°.

На високогір'ї Карпат вночі опадів не очікується, вдень піде невеликий дощ; температура вночі – приблизно 0°, а вдень – 6-11° тепла.

У Києві та області 23 квітня також буде хмарно з проясненнями і без істотних опадів. Вітер подме змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с. Температура по області вночі становитиме 3-8° тепла, а вдень прогріється до 13-18° У Києві вночі стовпчики термометра покажуть 5-7° тепла, а вдень – 15-17°.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...