Теракт в Осло: Босий росіянин із криками "Аллах акбар!" влаштував різанину (відео)

Громадянин РФ поводився вкрай дивно. Перед нападом він спалив квартиру, в якій жив.

Росіянин нападав на людей в Осло. Фото: скріншот з відео.

У вівторок, 4 червня, в столиці Норвегії був схоплений росіянин. Він напав на перехожих. Про затримання російського терориста повідомляють норвезькі ЗМІ, передають Патріоти України.

Серед білого дня 30-річний чоловік з ножем напав на перехожих. При цьому він кричав "Аллах акбар". За останніми даними, зловмисник встиг серйозно поранити ножем громадянина Філіппін. Відразу ж після цього його заарештувала поліція Норвегії. При затриманні довелося використовувати електрошокер.

Затриманий виявився громадянином Росії. Він кілька років був у базі правоохоронців Норвегії серед потенційно небезпечних осіб. Повідомляється також, що затриманий поводився вкрай дивно. Перед нападом він спалив квартиру, в якій жив. Крім того, чоловік ще й здійснював злочин босоніж. Наразі громадянин РФ заарештований. Йому пред'явлено звинувачення в замаху на вбивство. Про його зв'язки з ІДІЛ поки інформації немає. Важливо зазначити, що в січні нинішнього року в Осло вже стався подібний інцидент. Росіянин з ножем напав на жінку. Він зізнався пізніше, що планував теракт.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...