"Термальне джерело до Водохреще": Мережу підірвали смішні фотожаби на потоп біля ТРЦ у Києві

У мережі з'явилися кумедні фотожаби на прорив теплотраси, в результаті якого затопило ТРЦ Ocean Plaza. Фото публікують в соцмережах кияни, передають Патріоти України.

На них зображують голову КМДА Віталія Кличка. На першій фотожабі він купається перед входом в ТРЦ, а на другій - біжить вулицею в плавках, а за його спиною проривається теплотраса.

"Народ купайся, все оплачено", "Ну а хто ще винуватим буде? У нього ж в посадовій інструкції написано: Якісно заварювати трубу на Либідській!", "Нарешті-то Кличко, відкрив в столиці термальне джерело", "За кожну херню мер винен? Зайвий привід поговорити", - пишуть в коментарях.

Головний інженер "Київтеплоенерго" Юрій Паливода заявив, що причиною прориву труби стала фізична зношеність мережі. Він зазначив, що тепломагістраль в Голосіївському районі столиці будувалася ще в 1987 році, хоча аварійною її не вважали, оскільки вона пройшла влітку випробування.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...