Терор у Криму: Невідомі повісили двох кримських татар. Страшна та ганебна смерть для мусульманина

Близькі впевнені, що мова йде про вбивство

У анексованому Криму знайшли мертвим 19-річного кримського татарина Османа Аджиосманова, який зник 2 червня в селі Зуя Білогірського (Карасубазарського) району. Про це повідомляє кримськотатарська газета Авдет з посиланням на пошукову групу Ліза Алерт в неділю, 8 серпня, зазначають Патріоти України.

"Османа Аджиосманова, який перебував більше місяця в розшуку, знайшли мертвим", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, хлопця знайшли повішеним у лісосмузі.

Зазначимо, що 6 серпня знайшли тіло 23-річного Айдера Джемалядінова, зниклого 26 липня. Хлопця знайшли повішеним у Сімферопольському (Акмесджитскому) районі анексованого півострова.

Нагадаємо, що раніше в Криму кримського татарина засудили до восьми місяців обмеження волі. Ільвера Аметова засудили за нібито "незаконне придбання і зберігання зброї".

Також повідомлялося, що колишнього політв'язня Едему Бекирова в Криму "засудили" до семи років в'язниці. Бекирова звинуватили за сфабрикованою справою в нібито зберіганні і перевезенні вибухових речовин.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...