Путін демонструє силу: Терористи "Л/ДНР" влаштували танкові маневри за наказом кураторів з Росії

На Донбасі зафіксували активне пересування важкого озброєння терористів "Л/ДНР". Маневри і стрільби окупанти влаштували з нагоди приїзду російських кураторів. Про це стало відомо Головному управлінню розвідки Міноборони України, повідомляється на сайті відомства. Зазначається, що пожвавлення сил ворога було помічене 8 червня, передають Патріоти України.

"З 8 червня у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК російських окупаційних військ відновлені інтенсивні заходи бойової підготовки на всіх полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, противником проводяться заняття з екіпажами бойових броньованих машин і танків, артилерійськими розрахунками з виконанням практичних стрільб, навчальні збори окремих військово-облікових спеціальностей", – йдеться у зведенні захисників України.

Також одночасно із ЗС РФ у російських окупаційних військах тривають заходи тижня мобілізаційної готовності. Крім того, розвідка дізналася, що для проведення зазначених заходів та контролю за їхнім виконанням в 1 і 2 АК окупантів прибули додаткові групи російських інструкторів і представники вищих органів управління ЗС РФ у складі комісій.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...