Терористи передали Україні тіло Героя ЗСУ, загиблого під Золотим, і ще одного бійця

Терористи "ЛНР" 20 лютого віддали Україні тіло загиблого під Золотим воїна ЗСУ Максима Хітайлова. Також окупанти повернули останки ще одного Героя, який був убитий у 2014 році, передають Патріоти України.

Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook. Захисники уточнили, що зараз йде підготовка до транспортування тіла воїна ЗСУ Хітайлова до місця поховання та проведення ритуалу вшанування полеглого українського Героя.

Що стосується другого воїна, то ним виявився Тимощук Сергій Володимирович. Чоловік загинув у 2014 році під час виконання бойових завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...