Терористична загроза зростає: У Парижі вкрали ноутбук з інформацією про безпеку під час Олімпіади

У Парижі вкрали ноутбук з інформацією про безпеку під час Олімпіади

На зниклих носіях зберігалися файли з інформацією про дві тисячі правоохоронців, яких планувалося задіяти для забезпечення порядку на заходах.

У Парижі на вокзалі Gare du Nord з потяга викрали сумку з комп'ютером і двома USB-накопичувачами, що вміщували плани поліції щодо забезпечення безпеки під час цьогорічних Олімпійських ігор. Про це у вывторок, 27 лютого, повідомляє The Guradian.

За даними поліції, сумка належала інженеру з мерії Парижа. Чоловік поклав сумку в багажне відділення над своїм сидінням. Оскільки його поїзд затримувався, він вирішив пересісти на інший потяг і в той момент виявив крадіжку.

Як вказав постраждалий, його робочий комп’ютер і два USB-накопичувачі містять конфіденційні дані, зокрема плани муніципальної поліції щодо забезпечення безпеки цьогорічної літньої Олімпіади.

Зазначається, що під час Олімпійських ігор, що триватимуть з 26 липня по 11 серпня 2024 року, будуть задіяні дві тисячі співробітників муніципальної поліції і близько 35 тис. співробітників служб безпеки.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...