Тероризув усе село: Під Києвом хуліган покусав поліцейського

Зараз хлопцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого статтею "умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків".
Хуліган покусав поліцейського. Ілюстрація: Преступности.НЕТ.

В селі Дерев’яна Обухівського району Київської області хуліган напав на наряд патрульних і вкусив за ногу одного з правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

Місцеві жителі звернулися в поліцію зі скаргою на односельця, який труїв людей собаками і стріляв з рогатки. Прибулі на місце правоохоронці спробували заспокоїти хулігана, однак молодий чоловік почав погрожувати поліцейським. Більше того, при спробі затримання хуліган вкусив одного з патрульних за ногу.

28-річного хлопця затримали. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого статтею “умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків”.

Слід зазначити, що це вже не перший подібний випадок. Так, раніше в Чорнобильській зоні жінка вкусила за руку правоохоронця і вдарила його балонним ключем по голові.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...