Терпіти не можуть один одного: Названо найбільш несумісні знаки Зодіаку

Астрологи стверджують, що певна тенденція наявності "зодіакальних ворогів" все-таки простежується. Вони виділили п'ять пар знаків Зодіаку, які терпіти не можуть один одного, передають Патріоти України.

Тілець та Овен

Гедоніст-Тілець не може зрозуміти: чому його сусідові за зодіакальним колом Овну хочеться завжди перебувати в русі. Часом дії Овна здаються йому марнуванням енергії. Обидва знаки дуже вперті, от тільки це впертість різного роду. Кардинальний Овен пре вперед, як танк, не маючи наміру звертати зі шляху, а фіксований Тілець наполегливо стоїть на своєму.

Риби й Козеріг Козероги звикли ставити під сумнів все, що хоч трохи не відповідає здоровому глузду або порушує сформований життєвий уклад. Вони не люблять спілкуватися з персонами, які відірвані від реальності та часто піддаються мріям. А Риби, як відомо, переважно такі. Особливо затяті представники династії Козерогів вважають мрійливих експериментаторів-Рибок «пустушками» і не соромляться заявляти про це.

Лев і Діва

Леви, королі драми, звикли, що все в цьому світі крутиться навколо їхньої величної персони. Представники цього знаку можуть ігнорувати досить серйозні проблеми інших людей, ставлячи на передній план власні бажання (навіть незначні). Дівам же вкрай не подобається потреба Левів бути постійно в центрі уваги. Лев намагається виключити Діву зі свого кола спілкування.

Стрілець і Рак

Раки належать до категорії людей, що не люблять експерименти та нововведення. Вони не мають нічого проти, але самі вважатимуть за краще що-небудь знайоме й перевірене. Стрільці ж просто терпіти не можуть цю межу ракоподібних товаришів, бо самі дуже переймаються, що не встигнуть випробувати в цьому житті все. Крім того, Раки досить складні в спілкуванні люди й страждають від перепадів настрою, часто замикаються в собі, ображаються на, на думку Стрільця, дрібниці. Вогненний знак не любить емоційні «заморочки» Рака, а той ображається на звичку Стрільця іронізувати.

Скорпіон і Терези

Терези докладають масу зусиль, щоб їхнє життя було гармонійним та збалансованим – така їхня зодіакальна природа. Ці персони цураються всього, що може стати причиною агресії, а конфлікти звикли вирішувати максимально м'яко. Скорпіони ж існують за принципом «око за око». Така позиція Терезів відштовхує. А ось «активні» вважають Терезів безхребетними людьми, які не можуть постояти за себе. Скорпіони автоматично перекидають повітряних осіб у групу слабаків, які не заслуговують на повагу.


Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...