Tesla Model Y тепер доступна в базовій версії із заднім приводом

Потужність базової версії не повідомляється. Зате компанія обіцяє запас ходу в разі повністю зарядженої батареї до 395 км.

Американська компанія Tesla продовжує розширювати модельний ряд. Цього разу компанія підготувала початкову задньоприводну модифікацію кросовера Model Y. Про це повідомляється на сайті виробника, передають Патріоти України.

Базова версія в США обійдеться в $41 490, а з урахуванням державної субсидії фактично кросовер коштуватиме $34 190.

Потужність базової задньопривідної Tesla Model Y не повідомляється. Але зате компанія обіцяє запас ходу в разі повністю зарядженої батареї до 395 км. На спринт від 0 до 100 км/год новинці потрібно 5,3 секунди, максимальна швидкість досягає 217 км/год.

Для порівняння у повнопривідної версії з двома моторами у версії Long Range запас ходу досягає 525 км/год, на розгін до першої "сотні" буде потрібно 4,8 с. А топова модифікація Performance розганяється 0-100 км/год за 3,5 с і може подолати без зупинки до 488 км.

Опціонний третій ряд обійдеться у 3000 доларів

Ще одна хороша новина для потенційних покупців Tesla Model Y – два додаткових сидіння. Опція коштуватиме $3 тисячі. Як видно з фото, поміститися на третьому ряду зможуть хіба що діти, оскільки місця для ніг та голови залишається зовсім небагато. Обидва крісла забезпечені електроприводами та у складеному вигляді утворюють рівну площадку.

У складеному вигляді сидіння третього ряду утворюють рівну площадку

Спочатку версія Standard Range буде доступна для американських покупців Tesla Model Y, але у майбутньому вона може з'явитися на інших ринках. Поява "бюджетної" модифікації кроссовера дозволить істотно збільшити купівельну аудиторію.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...