Тест на "Зайцеву" для нової влади: 21-річна «мажорка» на Porsche без прав відправила на очах мера Ужгорода батька родини до лікарні з мінімальними шансами на життя

Дівчині з подругами було дуже весело, а правила ПДД то простих "лохів". З боку винуватиці ДТП та її рідних нема жодних зусиль, щоб допомогти жертві злочину, зазначає дружина потерпілого. Поліція виявила злочинну повільність.
Щаслива сім'я наразі у відчаїВ Ужгороді 21-річна студентка Яна Костраба на Porsche Cayenne влаштувала лобове ДТП. Дівчина їхала на чорному джипі разом з подругами і виїхала на зустрічну смугу, де скоїла зіткнення з автомобілем Ford. Жертву можорки довелося вирізати з авто рятувальникам. 32-річний чоловік перебуває в лікарні у вкрай важкому стані, зазначають Патріоти України.
«Мій чоловік водій Форда. У нього в'їхали дві дівчини на Порше на страшній швидкості. Чоловік в дуже важкому стані. Всі лікарі збіглися до нього. Вимагає оперативного втручання. Забій мозку, грудної клітини, легені «в решето», переломи рук, ніг, ребер », - пише у відчаї Юлія Костюк.
Пізніше дружина потерпілого додала, що чоловіка оперували 4 години. Шанси на виживання лікарі дають невеликі.

Потерпілий Олександр Костюк з донькою

«З боку винуватців навіть ніхто не підійшов, батьків дівчини ми зустріли біля ліфта з поліцейським, але "ні туги, ні любові, ні жалості "в їх очах я не побачила, їм не до того, напевно", - написала вона.

Очевидцем аварії став мер міста Богдан Андрєєв. Він і викликав рятувальників, які приїхали оперативніше «швидкої» і поліції. Місцеві ЗМІ пишуть, що поліція їхала довше всіх. Меру довелося самому перекривати рух на дорозі.Дівчину-водія з подругою госпіталізували. Костраба отримала травми середньої тяжкості. У коментарях місцеві жителі пишуть, що цей Porsche постійно ганяв по місту на великій швидкості.«Закарпаття онлайн» повідомляє, що Кострабе 21 рік, вона прописана в місті Свалява. Прокуратура вже оголосила підозру дівчині по ч.2 ст. 286 КК.«За неофіційною інформацією, в контексті зазначеного ДТП «засвітилася» особа працівника однієї з правоохоронних структур, яка може мати стосунок до авто», - пишуть ЗМІ.Також ЗМІ з'ясували, що у дівчини немає водійських прав. Після ДТП вона повідомила патрульним, що «хлопець все вирішить».
На місце ДТП прибув власник позашляховика і надав поліції документи, що підтверджують право власності на машину. Також ця особа відвідувала Кострабу в лікарні.За даними ЗМІ, відео, на якому зафіксовано ця людина, видаляють з соцмереж.


Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...