Тест не роблять навіть за власні гроші: Евакуйована з ОАЕ українка розповіла про умови обсервації (відео)

Дівчина попросила допомоги і заявила, що готова на самоізоляцію, але жити в таких умовах не може.

Евакуйована з Об'єднаних Арабських Еміратів українка поділилася інформацією про жахливі умови обсервації в санаторії "Україна" у Ворзелі (Київська область). Про це повідомляє Telegram-канал "ЧП UA", передають Патріоти України.

"Вчора ОАЕ прислали в Україну 11 тонн гумдопомоги для боротьби з коронавірусом. Також цим рейсом додому повернулися 113 українців, серед яких - і ця дівчина", - наголошується в повідомленні.

За словами дівчини, вчора вранці їй на пошту прислали текст угоди про обсервацію після повернення в Україну. Але перед вильотом з ОАЕ угоду істотно змінили, заборонивши звертатися в ЗМІ і поширювати будь-яку інформацію про місце та умови обсервації. Також документ заборонили фотографувати.

Дівчина повідомила, що з 23-ї години вечора до 6 ранку прибулих осіб розселяли по кімнатах і вони не спали вже дві доби. До того ж, двотижневе проживання обійдеться їй в 7 тис. гривень, а харчування - в 300 гривень на добу.

Також, за її словами, тест на коронавірус прибулим не хочуть робити навіть за їхні власні гроші. Дівчина попросила допомоги і заявила, що готова на самоізоляцію, але жити в таких умовах не може.

"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...