"Тести почали робити через 6 днів після першої смерті": Шокуючі подробиці спалаху коронавірусу під Києвом (фото, відео)

Тільки поширення інформації у ЗМІ змусило медиків приділити увагу жителям гуртожитку у Вишневому.

У гуртожитку міста Вишневе, де зафіксовано спалах коронавірусу, почали робити тести через 6 днів після першої смерті від COVID-19 - після того, як інформація потрапила в ЗМІ. Про це повідомляється в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Одна з мешканок гуртожитку розповіла, що тести почали робити не після смерті жінки 14-го квітня, а після масового поширення інформації в ЗМІ.

За її словами, коли опечатували кімнату, де жила перша померла, адміністрація гуртожитку сказала правоохоронцям, що з рештою жителів все в порядку.

Жінка також уточнила, що більшість громадян ізолювались відразу після введення всеукраїнського карантину. Вчора жителі здали перші експрес-тести. За даними водія швидкої допомоги, яка працює на місці, 20 квітня зробили 50 тестів, а 21 квітня - близько 100.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...