Теж погано говорю українською: Двійник Зеленського заявив, що готовий замінити президента (відео)

Двійник Володимира Зеленського хоче піти по стопах президента України і стати професійним гумористом. Про це сам Умід Ісабаєв - автомаляр з Узбекистану, який живе в Москві, зізнався в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Умід мріє про кар'єру коміка в "Камеді". Більш того, чоловік сміливо пропонує підміняти Зеленського на важливих зустрічах, виступати в телешоу і грати у фільмах - але тільки не там, "де треба їсти свиню".

"Володимира Зеленського підмінити на зйомках я завжди готовий. У нього такі ролі... Я б зміг... Візьміть мене! Я схожий на президента України Зеленського. Кажуть – одне лице. Я міг би його замінити, тому що я теж погано розмовляю українською, ні чорта не розумію в політиці, фанатію від Тома Круза і вів весілля в Узбекистані", - говорить Умід.

До речі, про Володимира Зеленського і про його творчий шлях чоловік дізнався зовсім недавно. "Раніше не знав, хто такий Зеленський... А коли подивився серіал "Слуга народу" - тоді дізнався", - розповів Умід, і додав, що йому дуже сподобався гумор і акторська майстерність колишнього лідера "Кварталу 95".

Нагадаємо, що Умід Ісабаєв став популярним після того, як його фотографії, на яких він їде на роботу у вагоні метро, потрапили в інтернет. Користувачі мережі відразу звернули увагу на схожість автомаляра з українським президентом.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...