Теж відвідував країну-агресора: На учасника гурту Kalush Orchestra хотіли "нарити" компромат (фото)

Учасник гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук у 2015 році публікував на своїй сторінці у соцмережі фото з Красної площі в Москві. На відповідні світлини звернули в одній зі спільнот Євробачення в Україні у Telegram, передають Патріоти України.

"Стало відомо, що Тимофій Музичук (Kalush Orchestra) в 2015 році (рік публікації світлини) відвідував Росію та зробив фото на Красній площі, яким поділився на своїй особистій ВК-сторінці", - йшлося у повідомленні.

На такі закиди музикант вже відповів в "історіях" в Instagram-сторінці гурту. "У 2013 році я дійсно був у Росії на концерті у Михайла Поплавського. Просто плескав, не виступав. І того ж року виступав у Краснодарі. Після 2013-го взагалі в росії не був", - розповів учасник Kalush Orchestra.

Раніше довкола переможниці нацвідбору на Євробачення 2022 Аліни Паш розгорівся скандал. Вона нібито незаконно відвідувала Крим у 2015 році. Представники співачки надали "Суспільному" довідку, яка мала б підвердити законність її відвідування окупованого півострова. 15 лютого з'ясувалося, що прикордонники не надавали такого документа, тобто він - фейковий. Водночас артистка сама надіслала запит до ДПСУ щодо надання цієї довідки. У середу, 16 лютого, організатори національного відбору на пісенний конкурс мають поставити крапку в цій скандальній історії та остаточно визначитися, чи братиме Alina Pash участь у Євробаченні.

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...

"Це питання добре досліджене": Вчений пояснив, чи впливає війна на гени людини

середа, 1 травень 2024, 18:50

Гени людини не змінюються під впливом певних обставин. Проте є те, що може привести генетику до сучасних умов - це селекція. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда, передають...