Ті, що мали слідкувати за порядком: У поїзді на Львівщині помітили п’яних та побитих... співробітників воєнізованої охорони "Укрзалізниці"

В одному з поїздів Укрзалізниці у Львівській області помітили співробітників воєнізованої охорони, які, попередньо, у стані алкогольного сп’яніння спали на підлозі. Очевидці розповіли, що після виклику поліції їх зняли з потяга. Про це пише Varta1, передають Патріоти України.

«Люди, виходячи в тамбур, бачать таку картину: відчинені двері, дві незрозумілі особи, страшний запах перегару. І може це б і нічого, але на одній особі - спецодяг з розпізнавальними знаками воєнізованої охорони Укрзалізниці», — розповіли очевидці.

Повідомляється, що охоронці, ймовірно, побилися між собою, а потім заснули. Укрзалізниця відреагувала на інцидент у поїзді № 43/44 Черкаси — Івано-Франківськ. Зазначається, що працівників філії Відомча воєнізована охорона, які вчинили ганебно, негайно звільнять. «Укрзалізниця просить вибачення та наголошує, що така поведінка неприпустима для будь-якого працівника галузі. Всі причетні будуть притягнуті до відповідальності», — сказано у заяві.

Компанія додала, що проводить службове розслідування. Воєнізована охорона у поїздах УЗ з’явилася наприкінці червня 2023 року — після того, як були запроваджені нові заходи безпеки, а також жіночі купе.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...