Ті скаржаться на "важкий гріх": Міноборони РФ годувало своїх солдатів-мусульман свининою


Міноборони РФ годувало своїх солдатів-мусульман свининою

Під час розслідування кримінальної справи про корупцію проти колишнього заступника міністра оборони РФ Дмитра Булгакова з’ясувалося, що відомство годувало своїх солдатів-мусульман свининою. Про це повідомляють кремлівські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як стверджується, Булгаков, який відповідав у міноборони РФ за матеріально-технічне забезпечення військ, отримував відкати від власника м’ясокомбінату Олександра Михайленка, який заради економії замінював яловичину у сухпайках російських військових на дешевшу свинину.

А оскільки маркування продукції було хибним, то споживали її, зокрема, і мусульмани, які служать у лавах ЗС РФ, що прямо забороняється їхньою релігією і вважається важким гріхом.

Наразі Михайленка, який є засновником у цілій низці тваринницьких підприємств, у тому числі краснодарської компанії Торговий дім Ясени, взято під варту.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...