Тягали за волосся, погрожували та змушували стати на коліна: На Чернігівщині стався жахливий випадок "булінгу" (відео)

Поліція Чернігівщини притягнула до відповідальності п’ятьох підлітків, їхніх батьків і керівництво навчального закладу за цькування неповнолітньої дівчини. Про це повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в області, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, 6 квітня під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили відео, де компанія дівчат грубо з’ясовує стосунки ще з однією дівчиною. "Конфлікт переріс у цькування та фізичне насильство щодо неповнолітньої. Поліція відреагувала на побачене і встановила всіх учасників конфлікту", - зазначається у повідомленні поліції.

На відео підлітки тягали дівчину за волосся, ставили на коліна та погрожували розправою. Всі вони навчаються в одному з навчальних закладів міста Ічня Прилуцького району.

Співробітники ювенальної превенції спільно з поліцейським офіцером Ічнянської громади склали адміністративні матеріали на неповнолітніх за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

На директора навчального закладу та на батьків підлітків складено адмінпротоколи за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

У коментарях в соціальних мережах одні користувачі зазначають, що покарання є дуже несерйозним. Водночас інші вказують на важливість надання цій справі розголосу, що матиме значення для такого маленького містечка, як Ічня.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...