Тікаючи, зачепився за студійне обладнання, а потім впав: Антивакцинатора-фейкомета вигнали з ток-шоу "Право на владу" (відео)

Противник вакцинації від коронавірусу, юрист Захар Мілютін зі скандалом покинув студію ток-шоу "Право на владу". Це сталося в прямому ефірі програми напередодні ввечері, передають Патріоти України.

Зокрема, антивакцинатор неодноразово наводив дивні статистичні дані щодо "масштабної смертності від коронавірусу" серед вакцинованих. У відповідь йому наводили реальні цифри й приклади того, як щеплення від коронавірусу рятують життя й значно полегшують процес хвороби тим, хто все ж таки підхопив "корону". На це лунали ще більш безглузді заяви.

Гості студії неодноразово закликали його не обманювати суспільство й покинути студію. І за деякий час Мілютін ухвалив таке рішення, рішуче попрямувавши за лаштунки. Дорогою з ним трапилася халепа: юрист спочатку зачепився за студійне обладнання, а потім зовсім впав. "Я перепрошую, така студія", - сказала йому вслід ведуча Наталя Мосейчук.

Під час цього ж прямого ефіру лікар з Одещини емоційно присоромив політиків за сварки й маніпуляції на темі коронавірусу й запросив їх допомогти виносити трупи померлих у лікарнях.

Джерело: ТСН.ua

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...